top of page
Zoeken
  • esmeewagemans

Stichting Cultureel Festival Mundial organiseert op 9 juli 2022: Hap en Stap & Berg vol Talent

Bijgewerkt op: 10 jun. 2022

Op zaterdag 9 juli 2022 organiseert Stichting Cultureel Festival Mundial een Hap en Stap door het gezellig en sfeervolle Elsloo.

Elsloo is rijk aan onder andere historische pittoreske straten, karakteristieken huizen, een mooie natuur langs het Maasdal en diverse horecagelegenheden.

Middels een culinaire wandeling door de Elsloose straten en bospaadjes willen wij jullie graag een kennis laten maken met Elsloo.

Daarnaast wordt er tijdens deze wandeling ook rekening gehouden met de allerkleinsten onder ons om er samen een gezellige middag van te maken voor jong en oud.

Tijdens deze wandeling worden er op diverse horecapunten versnaperingen aangeboden. Hiervoor kan iedereen zich vooraf aanmelden via infoparademundial@gmail.com waarna jullie van ons alle gegevens betreffende vertrekpunt en aanvangstijd ontvangen.


De startblokken waar jullie uit kunnen kiezen zijn:

1. 13:30u-14:00u

2. 14:00u-14:30u

3. 14:30u-15:00u


Graag in de mail het volgende vermelden:

· De namen

· Aantal personen (kinderen of volwassenen)

· Telefoonnummer

· Gewenst tijdsblok


Hebben wij jullie aandacht getrokken en kun je niet wachten tot zaterdag 9 juli? Wacht dan niet te lang en meld je aan voor onze Hap en Stap, want vol = vol. Aanmelden kan tot 30 juni.


De kosten van de Hap en Stap bedragen €15,- per volwassene en €10,- voor kinderen tot 12 jaar.


Aansluitend aan deze Hap en Stap zal er een talentenpodium georganiseerd worden, ‘Berg vol Talent’, bij het Maaslandcentrum te Elsloo. Als je de culinaire wandeling aan je voorbij wil laten gaan, ben je vanaf 14:00u van harte welkom bij het Maaslandcentrum te Elsloo. Het talentenpodium is voor iedereen gratis toegankelijk.

Diverse artiesten waaronder opkomende talenten die aan de start staan om hun vleugels uit te slaan naar de grotere podia. Daarnaast jonge kinderen van onze eigen basisschool zullen hier op verschillende manieren hun talenten laten zien. Hun eigen unieke talent in de vorm van muziek, dans, theater, kunst, goocheltrucs en noem maar op.

Kom kijken en laat je verrassen door één van deze optredens. Jong en oud kunnen hiervan genieten.123 weergaven0 opmerkingen
bottom of page